ANDC

Ondernemers: Gijs Meulepas en Ron Ghijssen

[line]

Gijs Meulepas en Ron Ghijssen, beiden woonachtig in de Distelstraat, hebben samen een Outdoor Projectenbureau, genaamd ANDC.

ANDC: de naam
Het is inderdaad even wennen voor mensen die ons nog niet kennen. ANDC wordt uitgesproken als: AND SEE (EN ZIE). We doelen uiteraard op de resultaten en beleving die we creëren.

Een Outdoor Projectenbureau? Zozo.. .en dan?
ANDC is een Outdoor Projectenbureau met als nieuwe locatie Sint Annastraat 1. Ongeremd en groot denkend. Wij brengen merken naar buiten. Letterlijk naar buiten. Want waar kun je nu grootser en creatiever denken dan daar? Door dat online te koppelen weten we ook daar een groot bereik te creëren. Projecten met beleving die bij blijven.

Dit doen we zowel in opdracht van overheden als van commerciële organisaties. In veel gevallen zijn we ook verantwoordelijk voor de realisatie van de door ons bedachte projecten. Het ministerie van IenM, Rijkswaterstaat en New Balance zijn enkele voorbeelden van onze recente opdrachtgevers.

Ons doel is om bijzondere Outdoor Projecten te creëren die echt bij blijven. En zowel off- als online de nodige aandacht genereren. Omdat beelden altijd meer zeggen: bekijk onze projecten ter inspiratie op www.andc.nl.

[line]

andc_hoog300pxContactgegevens: