D’aanpak

Ondernemer: Danielle Groeneveld

[line]

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Mijn drijfveer is mensen met een beperking helpen te integreren in de samenleving, middels sport of arbeid. Daarvoor zet ik mij in op de voor mij kenmerkende manier: enthousiast, sociaal en gedreven. Ik ben een echte (D)aanpakker!

Voor mensen met een psychiatrische beperking is het nou eenmaal moeilijker om een (vrijwilligers)baan te bemachtigen. Gelukkig is, om die mogelijkheid te vergroten, door RIBW (Regionale Instellingen voor Beschermende Woonvormen) een aantal arbeidsmatige projecten opgezet waarmee binnen een veilige omgeving arbeidsvaardigheden opgedaan kunnen worden.

Daarnaast ben ik projectleider van Special Olympics Nationale Spelen 2016. Dit is hét sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. De regio Nijmegen kent het grootst aantal zorgaanbieders. Maar het sportaanbod voor deze doelgroep kan veel beter. Dit grootse evenement wordt dan ook als vliegwiel gebruikt om het aangepast sporten op een hoger plan te krijgen. Aan mijn inzet, en die van vele anderen, zal het in elk geval niet liggen!

[line]

danielle-groeneveld_hoogte300pxContactgegevens: