Floor Taayke grafisch ontwerp

Ondernemer: Floor Taayke

[line]

Beste lezer,  ik ben Floor Taayke, werkzaam als grafisch ontwerper en wonend in de Wolfskuil. Samen met Geert Schiks en Renate de Bruin organiseer ik sinds 2 ½ jaar de ZZP-netwerkborrels in de Wolfskuil.

Als grafisch ontwerper zorg ik ervoor dat de identiteit of boodschap van een bedrijf of organisatie, ‘vertaald’ wordt in een pakkend en creatief ontwerp. Wat is je verhaal? Wie wil je bereiken? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap overkomt? Ik help je graag bij die vertaalslag. Logo’s & huisstijlen, folders, flyers, advertenties, posters, spandoeken, een nieuw website-ontwerp, alles kan. Recent heb ik de boekverzorging van de graphic novel ‘Sterke Verhalen uit de Wolfskuil’ gedaan, een origineel project met de geschiedenis van de wijk in stripvorm. De makers van het boek heb ik uiteraard ontmoet op de ZZP-borrel..

Meer informatie: www.sterkeverhalenuitdewolfskuil.nl (website door Franciscaner pater)

[line]

Contactgegevens:

pf-drukwerk-divers_floor-taayke_fc_070314