Herfstborrel op vrijdag 21 september 2012

zzp-zomerflyer_dekuul_21sep2012_ok-mini

Vanwege je eerdere aanwezigheid en/of interesse willen wij je graag als een van de eerste laten weten dat er op vrijdag 21 september 2012 vanaf 20.00 uur een herfst/zomer borrel voor ZZP’ers en andere ondernemers in de Wolfskuil georganiseerd wordt! Het lijkt ons leuk om je dan weer te zien en willen jullie ook vragen om collega-ondernemers in de Wolfskuil ook van harte uit te nodigen.

De borrel zal NIET in het Hobbycentrum zijn (vanwege een open dag daar dat weekeinde), maar in het oude schoolgebouw tegenover Villa Nova (het atelier van Geert Schiks, Villanovastraat 4-6)

We zullen het over de voortgang van een website voor ondernemers in de wolfskuil hebben, een korte presentatie over het ‘Sterke verhalen uit de Wolfskuil‘ project en willen graag van ieder horen of er onderwerpen zijn waarover we op volgende avonden wellicht iets kunnen (laten) vertellen. Ook andere ideeën zijn uiteraard welkom!
Maar het is vooral de bedoeling dat het een ontspannende en informele avond zal zijn, en als ieder wederom een flesje wijn, bier of wat fris meeneemt, gaat dit vast en zeker lukken.

We hopen jullie weer te zien op vrijdag 21 maart vanaf 20.00uur in het oude schoolgebouw tegenover Villa Nova (het atelier van Geert Schiks, Villanovastraat 4-6)
In verband met de ruimte graag even laten weten of je komt.

Tot dan!

Geert Schiks (Beeldend kunstenaar)
Floor Taayke (Floor Taayke Grafisch Ontwerp)
Renate de Bruin (Erin Ergonomie en Industrieel Ontwerp)

[line]

  • Locatie: De herfst / zomer borrel vindt deze keer plaats in het atelierpand Mariaschool (tegenover Wijkgebouw Villanova), Villanovastraat 4-6, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur