Herfstborrel op vrijdag 30 september 2016

mini-zzp-herfstrflyer_300916Afscheid neem je het beste op een hoogtepunt, zo wil de uitdrukking. Maar wees gerust, wij hebben voorlopig nog geen plannen om het bijltje erbij neer te leggen. Of dat een relatie heeft met hoogtepunten laten we maar even in het midden. Maar dat neemt niet weg dat het op de 30ste wél over afscheid nemen zal gaan. We worden namelijk deze keer gastvrij ontvangen bij Najade Uitvaarten aan de Meerkolstraat 21. Bij een laatste afscheid komt veel kijken. Vier ondernemers uit onze wijk laten zien wat hierbij de kracht van samenwerking is.

Irene van Dongen vertelt over de keuzes en onverwachte mogelijkheden bij een laatste afscheid. Als eigenaar van Najade Uitvaarten vertaalt zij uitvaartwensen in een persoonlijke uitvaart (www.najade-uitvaarten.nl).
Ceciel Geerards houdt van bloemen. Ze geniet van de weelde en de troost die de natuur biedt en die zij met een bloemstuk over kan brengen aan haar klanten (www.ceciel-geerards.nl).
De avond wordt met beelden omlijst door Roelien van Neck. Als veelzijdig fotografe toont zij de meerwaarde van professionele fotografie, ook bij een uitvaart (www.roelienvanneck.nl).
Muziek is dé smeerolie die verschillende onderdelen verbindt. Gertjan Eldering en Nicole Klein van Musica Nova brengen composities op maat en muziekimprovisaties ten gehore. Musica Nova laat horen dat muziek een gebeurtenis meer inhoud geeft (www.musicanova.nl).

Ondanks dat de meeste mensen misschien niet zo graag praten over een uitvaart zorgen we natuurlijk voor een inspirerende en ook gezellige avond. Met volop ruimte voor ondernemersnieuws en nieuwe ontmoetingen.

We zien jullie graag vrijdag 30 september, deze keer bij Najade Uitvaarten, Meerkolstraat 21.
Tot dan! 

Geert Schiks, Floor Taayke & Renate de Bruin
[line]
  • Locatie: De herfstborrel vindt deze keer plaats bij Najade Uitvaarten, Meerkolstraat 21, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur.