Herfstborrel op vrijdag 31 oktober 2014

mailversie_zzp-herfstflyer_dekuul_148x148_fc_290914_mini

Op vrijdagavond 31 oktober organiseren we weer een bijeenkomst voor ZZP/kleine ondernemers in en rondom de Wolfskuil! Omdat de herfst met zo’n storm toch echt wat dichterbij lijkt te komen, hebben we een programma met ‘verwarmende aanpak’.

 

Antoinet Broeder zal vertellen over de -al dan niet overdrachtelijke- warme deken; over de (internet)aspecten van haar Bed & Breakfast ‘Westzijde’ en bijvoorbeeld over vindbaarheid, boekingsites, hoe om te gaan met recensies.
(www.westzijde.com)

Jan Kooijman zal hierna- niets minder dan hartverwarmend -vertellen over inspiratie, bevlogenheid en zijn werk als coach in het onderwijs (www.kooijmancoaching.nl).

Ook zal deze avond De Wijkfabriek een peiling houden over een te openen voorziening aan de Nieuwe Nonnendaalseweg met werkplekken en faciliteiten voor zzp’ers. Opdat ook de kleine zelfstandigen uit de Wolfskuil er eindelijk eens goed verzorgd en warmpjes bij kunnen zitten!

We zien jullie graag vrijdag de 31e, tot dan! Wij zorgen voor de warme chocolademelk.

Geert Schiks
Floor Taayke
Renate de Bruin

[line]

  • Locatie:¬†De herfstborrel vindt plaats in het atelierpand Mariaschool (tegenover Wijkgebouw Villanova),¬†Villanovastraat 4-6, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur