Kerstborrel op vrijdag 14 december 2012

uitnodiging-kerstborrel-zzp-wolfskuil-14-december-2012-mini

Vanwege je eerdere aanwezigheid en/of interesse willen wij je graag laten weten dat er op vrijdag 14 december 2012 vanaf 20.00 uur al weer de 2e kerstborrel voor ZZP’ers en andere ondernemers in de Wolfskuil georganiseerd wordt! Het lijkt ons leuk om je dan weer te zien en willen jullie ook vragen om collega-ondernemers in de Wolfskuil ook van harte uit te nodigen (de flyer vind je bijgevoegd).

De borrel zal in het Hobbycentrum (De Hobby) zijn aan de Nieuwe Nonnendaalseweg 98.

We bespreken o.a. de voortgang van het websiteproject, horen het vervolg op het Sterke Verhalen project Wolfskuil van Korneel Jeuken (www.korneeljeuken.nl, www.sterkeverhalenuitdewolfskuil.nl) en er is meer nieuws van Conrad Savy over het nieuwe wijkinitiatief De Wijkfabriek, dat potentieel zeer interessant kan worden voor ZZP-ers. En natuurlijk gaan we vast proosten op het nieuwe jaar. De muzikale omlijsting van deze avond zal worden verzorgd door Mariska Petrovic (www.mariskapetrovic.nl).
Het zal zeker weer een ontspannende en informele avond worden, en als ieder een flesje wijn, bier of wat fris meeneemt, dan gaat dat helemaal lukken.

We hopen jullie weer te zien op vrijdag 14 december vanaf 20.00uur in het hobbycentrum.

In verband met de ruimte graag even laten weten of je komt.
Tot dan!

Geert Schiks (Beeldend kunstenaar)
Floor Taayke (Floor Taayke Grafisch Ontwerp)
Renate de Bruin (Erin Ergonomie en Industrieel Ontwerp)

[line]

  • Locatie: De kerstborrel vindt plaats in het Hobbycentrum (De Hobby), Nieuwe Nonnendaalseweg 98, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur