Kerstborrel op vrijdag 15 december 2017

proef2_zzp-kerstflyer_dekuul_148x148_fc_031117_kleinNormaal gesproken hadden we jullie eerder uitgenodigd voor een borrel ter ere van de herfst. We kunnen natuurlijk heel veel smoesjes verzinnen over deadlines, verhuizingen en andere tijdopslurpende bezigheden; we kunnen er niet om heen, die herfstborrel gaat er niet meer komen.
Niet getreurd, want we hebben nog een laatste beetje resterend budget en het leek ons wel mooi en toepasselijk, want zo zijn we begonnen, om dit te besteden aan een fantastische kerstborrel. Wij willen deze organiseren op vrijdag 15 december. Als je leuke ideeën of inbreng hebt -goed kunt koken, zingen, muziek maken of kerstballen ophangen- laat het weten, want we kunnen alle hulp gebruiken! We hebben namelijk heel erg veel zin in een leuk feestje!

Wij hebben in ieder geval Harry Seegers van het Ondernemerspunt Nijmegen bereid gevonden om ons te vertellen over dit aanspreekpunt bij de gemeente waar ondernemers vragen kunnen stellen over zaken als vergunningen, bestemmingsplannen, regelgeving, netwerken, bedrijfslocaties etc. Ook financiële vraagstukken kunnen zo’n onderwerp zijn. Als organisatie lijkt het ons zinvol om ook ruimte te geven voor interactie, bijvoorbeeld ideeën van ondernemers zelf over de verschillende behoeftes van ondernemers in de wijk Wolfskuil… Heb je vragen die je het Ondernemerspunt wil stellen, mail ze naar ons (info@ondernemendwolfskuil.nl), dan geven we ze door en kunnen ze beantwoord worden op deze avond.

Wij hopen ieder van jullie heel graag op vrijdag 15 december te zien op onze kerstborrel,

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Geert Schiks, Floor Taayke & Renate de Bruin


  • Locatie: De zomerborrel vindt deze keer plaats in het atelierpand Mariaschool (tegenover Wijkgebouw Villanova), Villanovastraat 4-6, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur.

Update: Helaas moest Harry Seegers vanwege ziekte afzeggen. Het voornemen is om in het voorjaar 2018 een nieuwe borrel te organiseren waarop hij alsnog zal spreken.