Kerstborrel op vrijdag 16 december 2016

mini zzp-kerstborrelflyer

Vrijdag 16 december vindt de kerstnetwerkborrel plaats. Deze laatste borrel van het jaar wordt traditiegetrouw afgesloten bij beeldhouwer Geert Schiks in zijn atelier aan de Villanovastraat 4-6.

Vanavond zal Corry Elferink, klassiek homeopaat, de avond aftrappen, en jullie meer kijk geven op homeopathie bij zowel fysieke als mentaal-emotionele klachten. Al geruime werkzaam in het vak zal zij ook meer algemeen vertellen over het ondernemerschap en de uitdagingen daarvan (www.esprithomeopathie.nl).

Guen Leesberg nodigt ons uit om een kijkje te nemen in de belevingswereld van een dyslecticus. In haar praktijk ‘Voorbij Dyslectie’ helpt ze mensen met leerproblemen en psychische problemen door af te stemmen op de prikkelverwerking van het individu. Enthousiast als ondernemer zal ook zij vertellen over haar weg (en sleutel) naar succes (www.voorbij-dyslexie.nl).

Terugkijken en vooruitkijken, ondernemingsplannen, jaarverslagen, eindafrekeningen en exploitatiebegrotingen. Letters, getallen, cijfers, formules. Je moet er maar lol in hebben, zo tegen het einde van het jaar. De uitzonderlijke fanatiekeling daargelaten, kunnen de meesten van ons daar wel wat mentale, emotionele en zelfs fysieke ondersteuning bij gebruiken. De hulp komt altijd uit onverwachte hoek. Altijd al benieuwd geweest naar Ondernemend Wolfskuil, De Statistieken?

Renate de Bruin en Floor Taayke geven een korte presentatie ter inspiratie voor 2017, met ontzettend veel cijfers en percentages. Mmm, fijn! Maar we sluiten niemand buiten, en zeker niet de dyscalculici onder ons, want we hebben infographics!! Het doel is om meer van ons met anderen van ons in contact te brengen, dus doe er je voordeel mee!

[line]

  • Locatie: De kerstborrel vindt deze keer plaats in het atelierpand Mariaschool (tegenover Wijkgebouw Villanova), Villanovastraat 4-6, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur

[line]

Helaas kon de presentatie van Guen Leesberg op deze avond niet doorgaan. We kijken uit naar een nieuwe gelegenheid waarop zij haar verhaal met ons kan delen.