Kerstborrel op vrijdag 18 december 2015

proef1_zzp-zomerflyer_deKuul_148x148_fc_260515Als een grapje begonnen, viert onze kerstborrel dit jaar al weer zijn 5e verjaardag! Verbazend hoe maar een klein beetje durf, een tikkeltje doorzettingsvermogen en een beetje samenwerken zo zomaar ongemerkt tot iets moois kan leiden…

Durf, doorzettingsvermogen en samenwerken, onze sprekers van de avond weten er alles van. Zonder te overdrijven bereikten ze ieder de absolute top! Het belooft een zeer inspirerende avond te worden, dus schuif desnoods in je agenda, verplaats afspraken, regel een schoonmoeder voor de kinderen en meld je snel aan! Deze avond staan staan op het programma:

Perry Ubeda  (www.perryubeda.nl)
Perry Ubeda verwierf wereldfaam door als enige vechtsporter ter wereld de wereldtitels te behalen in de 4 varianten van het boksen. Een Taekwondo kampioenschap in Japan en vele internationale titels later runt hij nu zijn eigen sportschool.

Jan Fokke Oosterhof (www.janfokkeoosterhof.nl)
Hoe realiseer je je dromen? Waar begin je? Welke stappen zet je? Hoe kun je storytelling en #durftevragen inzetten? Jan Fokke Oosterhof is ondernemer, extreemsporter en poolreiziger. Vanuit zijn bedrijf Bestaansverwondering geeft hij hierover lezingen en workshops en beantwoordt al je vragen!

We zien jullie graag vrijdag 18 december, tot dan!

Geert Schiks, Floor Taayke & Renate de Bruin

[line]

  • Locatie: De kerstborrel vindt plaats in het atelierpand Mariaschool (tegenover Wijkgebouw Villanova), Villanovastraat 4-6, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur.