Lenteborrel op vrijdag 18 maart 2016

We doen ons best om goed vindbaar te zijn. Maar met het atelier van Geert als onze uitvalslocatie, zo prettig verstopt in een donker hoekje van de Mariaschool, is dat natuurlijk niet altijd makkelijk, hoeveel pijlbordjes, ballonnen, flyers en waxinelichtjes we ook neerzetten. Klachten uit de wijk over ronddolende ZZP-ers hebben we nog niet ontvangen, maar het zou zomaar kunnen dat een enkele nieuweling – schuw en onzeker over het betreden van een onbekend terrein met grote hekken voor de deur – onverrichter zake met de volle wijnfles onder de arm maar weer naar huis is teruggekeerd. We waren niet zichtbaar, niet vindbaar. Wel herkenbaar? Kom dan zeker naar onze netwerkborrel! Onze sprekers van de avond gaan ons helpen en laten zien hoe we voortaan beter vindbaar en zichtbaar kunnen worden!

Arwen Peters (www.evenster.nl)
Arwen Peters laat iets zien van haar methode om bij de ontwikkeling van websites de doelen van de organisatie en die van de beoogde bezoekers samen te brengen. Dit levert beter vindbare websites op en meer gebruiksvriendelijkheid.

Floor Taayke (www.taayke.nl)
Floor Taayke is grafisch ontwerper, zij houdt zich bezig met het visueel vertalen van de identiteit van een organisatie. Hoe zorg je ervoor dat je goed zichtbaar wordt, en dat je boodschap overkomt bij je doelgroep?

We zien jullie graag vrijdag 18 maart, tot dan!

Geert Schiks, Floor Taayke & Renate de Bruin

[line]

  • Locatie: De lenteborrel vindt plaats in het atelierpand Mariaschool (tegenover Wijkgebouw Villanova), Villanovastraat 4-6, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur.