Lenteborrel op vrijdag 18 mei 2018

Laatste borrel in atelier Geert Schiks op vrijdag 18 mei

Graag willen we jullie uitnodigen op de aller-aller-aller-laatste borrel in Geert’s atelier. Onze seizoenenborrels zullen voortaan verder gaan onder de vleugels van de Wijkfabriek. Praktisch betekent dit in ieder geval dat de locatie zal veranderen. En de organisatie, want we zullen het voortaan zonder Geert moeten doen. En misschien ook wel de inhoud, maar daarover gaan we ongetwijfeld van alles vertellen op vrijdag 18 mei. Van een nachtelijk bezoek aan een oude school naar een avontuur in de avond in een oud politiebureau. Kortom; het blijft spannend! En dat gaan we vieren!
Als je nu zwaar teleurgesteld bent en -als rechtschapen volwassene- de route van klaslokaal naar politiecel géén goede stap vindt en dus helemaal niet in feeststemming bent; misschien kunnen we je overhalen toch te komen op ons laatste feestje. Want we (2 van 3) zijn op 18 mei bijna jarig! We zorgen voor taart. Of iets wat daar op lijkt.
Hopelijk tot vrijdag 18 mei!
Met vriendelijke groet,

Geert Schiks, Floor Taayke & Renate de Bruin


  • Locatie: De lenteborrel vindt plaats in het atelierpand Mariaschool (tegenover Wijkgebouw Villanova), Villanovastraat 4-6, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur.