Lenteborrel op vrijdag 22 maart 2013

zzp-lenteflyer_dekuul_22-maart-2013-mini

Vanwege je eerdere aanwezigheid en/of interesse willen wij je graag laten weten dat er op vrijdag 22 maart 2013 vanaf 20.00 uur al weer de 2e lenteborrel voor ZZP’ers en andere ondernemers in de Wolfskuil georganiseerd wordt! Het lijkt ons leuk om je dan weer te zien en willen jullie ook vragen om collega-ondernemers in de Wolfskuil ook van harte uit te nodigen.

De borrel zal in het Hobbycentrum (De Hobby) zijn aan de Nieuwe Nonnendaalseweg 98. Het zal zeker weer een ontspannende en informele avond worden, en als ieder een flesje wijn, bier of wat fris meeneemt, dan gaat dat helemaal lukken. In verband met de ruimte graag even laten weten of je komt.

Iedereen met een LinkedIn-account willen we ook attenderen op het bestaan van de LinkedIn-group “Ondernemend Wolfskuil”, die we hebben opgestart. Onze netwerkje is nog maar klein, dus meld je aan om het snel groter te maken. Het voordeel is dat jullie onderling dan ook makkelijker contact kunnen leggen. Wij zijn een beetje huiverig om jullie allen per email een invitation te sturen. Dat kan namelijk, maar we doen liever alleen op persoonlijk verzoek. Je kunt overigens zelf heel eenvoudig een verzoek om lid te worden sturen.

Tot op de borrel hopelijk!

Geert Schiks (Beeldend kunstenaar)
Floor Taayke (Floor Taayke Grafisch Ontwerp)
Renate de Bruin (Erin Ergonomie en Industrieel Ontwerp)
Alexa Pluim (Web en Logo)
Carel Schaper (Gitaarles Praktijk Carel Schaper)

[line]

  • Locatie: De lenteborrel vindt deze keer plaats in het Hobbycentrum (De Hobby), Nieuwe Nonnendaalseweg 98, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur