Lenteborrel op vrijdag 23 maart 2012

zzp-lenteflyer_dekuul_148x148_fc_260212-mail-mini

Vanwege je eerdere aanwezigheid en/of interesse willen wij je graag als eerste laten weten dat we op vrijdag 23 maart 2012 vanaf 20.00 uur een lenteborrel voor ZZP’ers en andere ondernemers in de Wolfskuil organiseren! Het lijkt ons leuk om je dan weer te zien en willen jullie ook vragen om collega-ondernemers in de Wolfskuil ook van harte uit te nodigen.

Wij hopen namelijk op veel mensen die met ons kunnen brainstormen over het idee om een website te starten voor ondernemers in de Wolfskuil. De gemeente Nijmegen heeft aangegeven het liefst ondernemers uit de wijk in te zetten voor projecten in de wijk, maar weet nu vaak niet waar deze zitten en wat ze kunnen. Een website zou voor hen een goed startpunt voor hun zoektocht kunnen zijn (beter dan de KvK-uittreksels die veel ruis bevatten van ‘bedrijven in ruste’). Maar niet alleen voor hen, ook voor onszelf en (andere) bewoners van de wijk! Wij horen heel graag wat jullie ideeën hierover zijn.

Maar het is vooral ook de bedoeling dat het een ontspannende en informele avond zal zijn, en als ieder wederom een flesje wijn, bier of wat fris meeneemt, gaat dit vast en zeker lukken.

We hopen jullie weer te zien op vrijdag 23 maart vanaf 20.00uur in het Hobbycentrum (De Hobby), Nieuwe Nonnedaalsweg 98, 6542 PL Nijmegen

Tot dan!

Geert Schiks (Beeldend kunstenaar)
Floor Taayke (Floor Taayke Grafisch Ontwerp)
Renate de Bruin (Erin Ergonomie en Industrieel Ontwerp)
Conrad Savy (De Hobby, Hobbycentrum De Nonnendaal)

I.v.m.de ruimte graag even laten weten of je komt.

[line]

  • Locatie: De lenteborrel vindt deze keer plaats in het Hobbycentrum (De Hobby), Nieuwe Nonnendaalseweg 98, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur