Lenteborrel op vrijdag 28 maart 2014

mini-ad-zzpborrel-wolfskuil_280314

Op vrijdag 28 maart vanaf 20.00 uur is er weer een sprankelende lenteborrel voor al die ZZP-ers en andere kleine ondernemers in de Wolfskuil die met nieuwe energie bruisend aan de lentedagen willen beginnen… Naast een ontspannen sfeer hebben we dit keer een viertal sprekers, die ons over hun werk, hun projecten, hun onderneming vertellen.

Louis de Mast vertelt ons alle ins en outs over het recent opgerichte Broodfonds ‘Broodje Fonds’. Een Broodfonds is een verantwoord en betaalbaar alternatief voor reguliere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, speciaal en alleen voor zelfstandig ondernemers.

Janneke Wijdeveld (www.kunstexpress.nl, www.wortelsenwolken.nl) houdt een presentatie over het project KunstExpress, een maatjesproject speciaal voor kinderen uit Nijmegen-West die interesse hebben in kunst, maar uit een gezin komen waar geen geld is voor kunsteducatie.

Arjanke Koster van Vuurvlinders Speltherapie (www.vuurvlinders.nl) geeft speltherapie aan kinderen en begeleidt ouders. Daarnaast geeft zij lezingen en workshops aan volwassenen. Ze wil u graag laten ervaren wat de kracht van spel is en heeft een leuke creatieve activiteit voorbereid waardoor we elkaar als ZZP-ers “uit de Kuul” beter zullen leren kennen! Tevens kunt u hierdoor even “proeven” aan de workshop “een speelse stap”.

John Kusters bouwKundig Ontwerp advies (www.john-kusters.nl) vertelt over z’n werk en laat het zien!

Ook te zien en te koop op de borrel is de uitgave “Sterke verhalen in de Wolfskuil”. De graphic novel vertelt op een unieke manier de geschiedenis van de Wolfskuil en is opgetekend aan de hand van interviews, archiefonderzoek en een vleugje fantasie. Korneel Jeuken en Conrad Savy zullen in onze speciale boekenhoek aanwezig zijn.

We zien jullie graag op vrijdag 28 maart, maar laat graag even weten of je komt i.v.m. de ruimte.

Geert Schiks
Floor Taayke
Renate de Bruin

[line]

  • Locatie: De lenteborrel vindt plaats in het atelierpand Mariaschool (tegenover Wijkgebouw Villanova), Villanovastraat 4-6, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur