Lenteborrel op vrijdag 31 maart 2017

proef2_zzp-lenteflyer_dekuul_148x148_fc_130317-miniWij gaan dansen en zingen want het is weer bijna lente! Als je nu denkt: ‘laat dat zingen en dansen alsjeblieft zitten, want dat schorre gekakel en rare gehups van jou daar zit de mensheid in al zijn ellendigheid nu écht niet op te wachten’ dan hebben we goed nieuws. Want dan ben jij het perfecte publiek voor onze volgende netwerkborrel. Geen mens zou namelijk met zulke negatieve gedachten moeten rondlopen en daarom hebben we speciaal voor jou een avond vol met muziek en dans! Om in de stemming te komen zullen we beginnen met de zang. Ontroering maakt soms vreemde dingen los en voor mensen die hierna zouden willen dansen, maar niet durven of denken dat ze niet kunnen dansen, is er aansluitend een workshop dans. Hè gelukkig, kun je straks toch nog blij zingend en dansend de lente in!

Tamara Tahalele (www.zanglesnijmegen.nl)
Tamara Tahalele is zangdocent en zangeres. Zij studeerde als zangdocent af aan het conservatorium in Hilversum en Amsterdam, gaf jarenlang zanglessen in een muziekschool en is daarna haar eigen zangles praktijk begonnen. Als zangeres staat zij nog wekelijks op het podium en trad op in theaters, televisie, North Sea Jazzfestival en nam diverse CD’s op.
Tamara zal ons op deze avond betoveren met haar stem en brengt live 3 liedjes ten gehore.

Urias Nooteboom (www.artofmelody.nl)
Urias Nooteboom is trainingsacteur, muzikant en heeft een muziekstudio  aan de rand van Nijmegen. In zijn muziekstudio kun je onder meer terecht voor het componeren, arrangeren en produceren van muziek, als ook opnames van zang en instrument, live begeleiding van piano, het mixen en masteren van tracks, orkestband productie, voice-over opnames en uiteraard les, coaching en begeleiding van dit alles.
Urias zal Tamara met piano begeleiden.

Monique Hendrix (www.biodanzainmotion.nl)
Monique Hendrix is klassiek homeopaat en facilitator Biodanza en geeft lessen en workshops Biodanza. Biodanza is een combinatie van muziek, bewegen, contact en ervaren en werd ontwikkeld door psycholoog en medisch antropoloog Rolando Toro Araneda in de jaren zestig in Chili. Inmiddels is ‘de dans van het leven’ wereldwijd verspreid en kun je deze wekelijks ook in de Wolfskuil beoefenen!
Monique geeft een korte presentatie over Biodanza en mensen die naar aanleiding hiervan nieuwsgierig en geïnteresseerd zijn geworden kunnen na afloop van de presentatie meedoen aan een introductieworkshop. Dit zal plaats vinden in een aparte ruimte die geschikt is voor dans.

[line]

  • Locatie: De lenteborrel vindt deze keer plaats in centrum Sarvata, Schependomlaan 17e, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur.