Nieuwjaarsborrel op vrijdag 30 januari 2015

mail_zzp-nieuwjaarsflyer_dekuul_300115-mini

Tja…en toen was er dit jaar geen kerstborrel…
….maar dat gaan we compleet goed maken met een fantastische nieuwjaarsreceptie!
Op vrijdagavond 30 januari gaan we het nieuwe jaar met goede moed indrinken..ehm..inluiden. Alle ZZP/kleine ondernemers in en rondom de Wolfskuil zijn van harte uitgenodigd!

Iedereen zit natuurlijk vol goede voornemens en voor de meesten onder ons zal het nou toch eindelijk eens vernieuwen van die oude website (als je die al had..) wel hoog op het lijstje staan. Kortom, iedereen zit nu natuurlijk te springen om meer te weten te komen over van alles rondom ‘visuele communicatie’ ! Toeval is dat wij nu net een tweetal professionals op dit gebied bereid gevonden hebben om te vertellen over hun bedrijf, en dat zijn;

Cees Bastings (www.casekarikaturen.nl) zal vertellen over z’n b(l)oeiende praktijk als illustrator en karikaturist

en

Linus Wiggers (www.linuswiggers.nl)die alles weet over online jezelf presenteren, websites, wordpress; kortom ICT advies waar je wat aan hebt .

En voor degenen onder jullie die hier totaal niet geïnteresseerd in zijn (we kunnen het ons nauwelijks voorstellen, maar rare dingen gebeuren): de presentaties zullen kort en bondig zijn. Ook wij hebben zo onze goede voornemens… Rest van de avond dus genoeg tijd voor een ongedwongen gesprek met een collega-ondernemer.

Even tussendoor een tip voor collega-ondernemers die op zoek zijn naar een alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering; Op donderdag 15 januari 2015 van 19:30 tot 21:00 uur (volgende week!) zal er een informatieavond zijn voor ZZP’ers/ondernemers met interesse in deelname in een broodfonds in Brebl, Honig complex. Even aanmelden per email.

We zien jullie graag vrijdag de 30e, tot dan!

Geert Schiks
Floor Taayke
Peter Koerselman
Renate de Bruin

[line]

  • Locatie: De nieuwjaarsborrel vindt plaats in het atelierpand Mariaschool (tegenover Wijkgebouw Villanova), Villanovastraat 4-6, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur