Praktijk de Ronde

Ondernemer: Karin de Kaste

[line]

Stevig in je schoenen – Lekker in je vel!

Dat gun ik ieder kind en ouder. Mijn naam is Karin de Kaste. In mijn praktijk de Ronde biedt ik training, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren en gezinnen die vastgelopen zijn op sociaal en emotioneel vlak. Ik werk met beweging, spel en creatieve werkvormen zodat je niet hoeft te praten maar kan doen. Het liefst samen met ouders en school zodat met elkaar een stevige basis voor de toekomst wordt gelegd. Voor mij is het belangrijk om een plek te bieden waar je ervaart om met veerkracht, vertrouwen, moed en aandacht in het leven te staan zodat je zelf je vleugels uit kan slaan. Mijn praktijk heeft geen vaste plek. Ik werk op locaties als scholen, BSO of wijkcentra. Zo kan ik laagdrempelig werken en houd ik contact met alle betrokkenen.
Goed nieuws! De gemeente Nijmegen ondersteunt dit jaar kinderen en ouders door projecten in de wijk mogelijk te maken. Mijn training “Stevig in je schoenen, lekker in je vel…!” is daar een van!

[line]

Contactgegevens:

praktijk-de-ronde_breedte700px