Praktijk voor acupunctuur en tuina massage Titia van der Werf

Ondernemer: Titia van der Werf

[line]

Mijn naam is Titia van der Werf en ik werk als acupuncturist en tuina therapeut bij Sarvata in Nijmegen. Acupunctuur werkt bij opmerkelijk veel klachten. De klachten die ik behandel zijn heel divers. Een kleine greep: Hoofdpijnen, hooikoorts, gynaecologische klachten, spijsverteringsklachten, gewricht en spier klachten slaapproblemen , ADHD/ Autisme gerelateerde klachten, spanningsklachten, nervositeit, angst, klachten en pijn met “onduidelijke oorzaak”, stress gerelateerde klachten en burnout.

Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).
In de TCG werkt men vanuit de gedachte dat lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Met acupunctuur worden deze verstoringen hersteld. Chinese tuina massage heeft dezelfde basis als acupunctuur en kent een grote variëteit aan massages en daarnaast diverse effectieve manipulatietechnieken om energetische verstoringen te behandelen. Ik ben er van overtuigd dat Westerse en Chinese geneeskunde elkaar niet uit sluiten. Zij vormen juist een goede combinatie en vullen elkaar aan.

Mijn praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging Zhong. De declaraties van acupunctuurbehandelingen vallen onder uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie, of een behandeling van uw specifieke klacht kunt u altijd contact met me opnemen.

[line]

titia-van-der-werf_hoogte300pxContactgegevens: