ProjectKomPassie

Ondernemer: Tim Schoonhoven

[line]

Ik ben Tim, 29 jaar en woonachtig op de Voorstadslaan. Samen met stichting ProjectKompassie help ik organisaties aan goed opgeleide projectmanagers met een startup-mentaliteit.

ProjectKomPassie staat voor ‘Projecten-als-kompas-om-je-passie’ te vinden. Als netwerkorganisatie helpen we studenten, young professionals en elkaar om te ontdekken welke passies we allemaal bezitten.  Projecten zijn daar uitermate geschikt voor omdat ze tijdelijk en divers van aard zijn.

Als stichting hebben we een tweede missie: het niveau van projectmanagement verbeteren. Te vaak zien we dat projectmanagement als vak niet serieus genomen wordt. Om een project goed te kunnen leiden of ondersteunen moet je een goede structuur kunnen neerzetten, mensen kunnen meenemen in het resultaat en begrijpen in welke context je project zich afspeelt.  Projectkompassie levert op een menselijke manier procesmatig projectmanagement voor opdrachtgevers.

Kort gezegd  hebben we studenten, young professionals en professionals waarmee we leren, filosoferen, netwerken en projecten uitvoeren.

[line]

tim-schoonhoven_hoogte300pxContactgegevens: