Sanne Jansen Therapie

Ondernemer: Sanne Jansen

[line]

Ik ben Sanne Jansen. In oktober 2015 ben ik mijn eigen praktijk gestart: Sanne Jansen Therapie. Ik richt mij op vrouwen die vastlopen in hun relatie. In hun relatie met zichzelf, hun partner, kind(eren), familie of werk. Ik ben contextueel therapeut. Contextuele therapie gaat ervan uit dat jouw problemen voortkomen uit jouw ervaringen in het verleden en effect hebben op hoe je je nu voelt. Weet jij hoe jouw denken en handelen je gedrag beïnvloedt? En wat voor effect dat heeft op jezelf én op anderen? Besef jij welke rol jouw opvoeding heeft gespeeld? En het gezin waarin jij bent opgegroeid? Als je je hiervan bewust wordt, ga je meer in jezelf geloven en durf je zelf beslissingen te nemen. Ik bied therapie voor vrouwen die met hun probleem aan de slag willen gaan, maar dat niet alleen kunnen. Of hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste aanpak.

[line]

sanne-jansen_hoogte200pxContactgegevens: