Tamara Maria Tahalele

Ondernemer: Tamara Maria Tahalele

[line]

Hou je van zingen ? Wil je beter leren zingen ? Puur voor jezelf of voor publiek ?  Wil je werken aan je zelfvertrouwen en presentatie ?  Ik ben Tamara Maria Tahalele, gediplomeerd en ervaren zangdocent/ zangeres en coach. Ik geef zanglessen, workshops en coaching : basistechniek voor beginners, voorbereiding op live optredens en audities, zangtechniek voor koorzangers, muzikanten en singer/songwriters. Ook coach ik voor en tijdens studio-opnamen. Sinds 5 jaar geef ik les in mijn zanglespraktijk in de Wolfskuil.

“Tamara weet als professioneel docent en zangeres precies waar ze de leerling kan helpen zijn of haar doel te bereiken. Extra fijn en uniek vind ik dat Tamara zingen als een verlengstuk van jouw persoonlijkheid ziet. Hierdoor blijf je bij jezelf en klink je zo echt en puur mogelijk.”

“Op een aangename wijze en met een goed inlevingsvermogen brengt Tamara de lessen met plezier. Behalve zangdocent is zij voor mij, als singer/songwriter, ook nog eens een fijne coach.” 

“Tamara heeft in korte tijd mij de juiste technieken bijgebracht. Buiten dat is ze een uitstekende motivator.”

Bekijk de website voor meer informatie en volg een vrijblijvende proefles. Ook voor beginners.

[line]tamara-tahalele

Contactgegevens: