Vuurvlinders Speltherapie Nijmegen

Ondernemer: Arjanke Koster

[line]

Spelenderwijs verwerken en ontwikkelen. Hiervoor kunnen kinderen en ouders terecht bij mij in mijn praktijk “Vuurvlinders Speltherapie”. Spel is “de taal” van kinderen.

Soms zit een kind niet lekker in z’n vel. In spel kunnen ze laten zien wat hen dwarszit en wat hen kan helpen. De één tekent graag. De ander maakt een wereld in de zandbak. Sommigen leven zich uit met het ridderkasteel of maken een verhaal in de poppenkast. In de spelkamer kan heel veel. Er wordt gespeeld over leuke en over moeilijke dingen. Spelenderwijs gaan we samen op ontdekkingstocht. Ik kijk hoe het kind contact maakt, hoe het speelt, waar het tegenaan loopt, maar vooral ook waar de kwaliteiten van een kind liggen.

Al bijna 20 jaar woon ik in Nijmegen West. Het leuke van mijn wijk vind ik het gemêleerde publiek. Ik vind het fijn dat ik mijn werk als speltherapeut hier in Nijmegen West kan uitvoeren.

[line]

arjanke-koster_hoogte200pxContactgegevens: