Zomerborrel op vrijdag 26 juni 2015

Het is alweer bijna zomer! Dat moet natuurlijk gevierd worden! Stel je voor: je ligt in de tuin, hoort de vogels, het ruisen van de wind, het prachtige groen om je heen en zachtjes masseren bekwame handen de laatste restjes spanning uit je lijf. Nou, dat is – naast de (ondernemers-) nieuwtjes uit de buurt – zo’n beetje het programma voor onze zomerborrel. Wat wil een mens nog meer?

José Koster (www.tuinvrouwvannature.nl) vertelt hoe ze mensen meer van hun tuin laat genieten door o.a. samen in de tuin te werken en adviezen te geven over natuurrijke, eetbare tuinen. Tevens verzorgt ze beplanting en tuinonderhoud; met aandacht voor het natuurrijk groen!

Sylvia Habraken (www.shiatsupraktijk-hara.nl) zal ons meer vertellen over haar Shiatsu, een Oosterse drukpuntmassage. In haar praktijk behandelt ze mensen met hoofdpijn, rug-, maag-, of menstruatieklachten, vermoeidheid, reuma, slecht slapen of burn-out. Haar credo: ‘Genezing begint met aanraking’.

We zien jullie graag vrijdag de 26e, tot dan!

Geert Schiks, Floor Taayke & Renate de Bruin

[line]

  • Locatie: De zomerborrel vindt plaats in het atelierpand Mariaschool (tegenover Wijkgebouw Villanova), Villanovastraat 4-6, Nijmegen
  • Tijdstip: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma 20:30 uur.